ČLENSKÉ PREUKAZY

OZ ČLEN bude v najbližšom období distribuovať medzi svojich členov nové členské preukazy.

Preukazy a ich funkcie uľahčia OZ ČLEN v prvom rade komunikáciu so svojimi členmi, ale budú zároveň ponúkať aj ďalšie možnosti zliav a benefitov v oblasti zdravotného poistenia, povinného zmluvného poistenia, alebo nákupu v obchodoch. Podľa prezentácie zástupcov spoločnosti,ktorá nám ich zdarma poskytla, ak sa členovia rozhodnú využívať všetky funkcie členského preukazu môžu získať cez rôzne zľavy veľmi zaujímavý osobný profit.

Všetky podrobnosti využívania nových členských preukazov budú súčasťou odovzdávky preukazov, rovnako bude súčasť balíčka preukazov aj moderný časopis z oblasti technológie a darčekové šeky na nákup oblekov.

Dúfame, že aj touto formou budeme o krok bližšie smerom k Vám,našim členom, tak aby ste mali všetky informácie o našej činnosti a aby sme my od Vás mali okamžitú spätnú väzbu.


Tím OZ ČLEN

Releated

KOLEKTÍVNE VYJEDNÁVANIE V UTAJENÍ.

Vzhľadom na fakt, že OZ ČLEN nie je aj napriek žiadostiam a ponúkanej podpore pri kolektívnom vyjednávaní informované o čiastkových návrhoch, tak zamestnávateľa, ako aj zástupcov ZO ECHOZ pri SLOVNAFT, a.s. dozvedáme sa sa tieto informácie len z druhej ruky a teda tieto informácie nemáme potvrdené. 1. Zamestnávateľ predložil prvotný návrh zvýšenia miezd o 0,8%, […]

PODORA KOLEKTÍVNEMU VYJEDNÁVANIU

19.4.2021 Vec: Podpora pri kolektívnom vyjednávaní Vážený pán predseda ZO ECHOZ pri Slovnaft, a.s., dovoľujeme si Vás osloviť zo strany Odborového združenia ČLEN, s ponukou podpory kolektívnemu vyjednávaniu, vedenému Vašou odborovou organizáciou so zamestnávateľom. Sme pripravení na priebežné rokovania o všetkých návrhoch do kolektívnej zmluvy tak zo strany zamestnávateľa, ako aj Vašich návrhoch a sme […]